Simplysport.sk ako výhradný distribútor značky COLO

na Slovensku aj v Čechách!

 

Svetoznáma poľská značka COLO konečne už aj na Slovensku a v Čechách! Športový textil COLO zameraný na futbal, basketbal, volejbal, či hádzanú je veľmi úspešný vo vyspelých krajinách ako Švajčiarsko, Fínsko, Švédsko či dokonca Francúzsko. Práve vďaka vysokej kvalite svojich výrobkov sa v týchto krajinách teší mimoriadnej obľube.

 

Vďaka ehopu Simplysport.sk a Simplysport.cz je značka COLO dostupná už aj na našom trhu a v susedných Čechách. Simplysport.sk a simplysport.cz prináša svojim klientom overené produkty rôznych svetových značiek s cieľom uspokojiť potreby športových nadšencov. Ideou eshopu je vniesť do sveta športu viac kreativity, farieb, ale aj pohodlia a luxusu. A práve preto sme sa rozhodli pre spoluprácu s úspešnou značkou COLO, ktorá dokonale vypĺňa dieru na slovenskom a českom trhu so športovým oblečením a vybavením. Eshop simplysport.sk a simplysport.cz je zároveň výhradným dodávateľom značky COLO na Slovensku aj v Čehách.  

 

 

 

PHU COLO je športová firma s bohatými skúsenosťami v oblasti výroby a predaja športového oblečenia a vybavenia. Precíznosť vo výrobe, originálny dizajn a rozumná cena sú dôvodmi, prečo je značka COLO tak úspešná vo vyspelých krajinách. Svojimi produktmi je značka COLO schopná uspokojiť aj potreby náročnej klientely. Dôraz kladie na správny výber materiálu a spôsob prípravy, aby boli produkty príjemné a pohodlné a zabezpečili svojim používateľom najvyšší pôžitok zo športu.

 

PHU COLO využíva pri spracovávaní produktov tie najmodernejšie technológie a systémy. Odevy vyrobené technológiou Colotech Procool zabezpečujú maximálny komfort za každých podmienok. Cieľom je udržať telo v konštantnej teplote. Špeciálna konštrukcia textilných vlákien a materiálu absorbuje vlhkosť a garantuje pocit sviežosti a sucha! Odevy COLO tak poskytujú maximálny tepelný komfort!

 

         

 

Technológia CoolMax® je inováciou na trhu a zabezpečuje športovým odevom sviežosť prostredníctvom šesťkanálovej vnútornej ochrane z polyesterových vlákien s aplikáciou striebra. Vďaka tomuto systému odev odoláva baktériám a zachováva si vitalitu aj po opakovanom praní.

 

Materiály Colotech absorbujú vlhkosť a odvádzajú ju von! Colotech PRO symbolizuje rad profesionálnych, vysoko kvalitných materiálov používaných pri výrobe športového oblečenia. Materiály radu Colotech PRO zabezpečujú absorpciu vlhkosti a zároveň okamžité sušenie.

 

Systém KLIMA AREA využíva špeciálnu vložku pre zlepšenie prúdenia vzduchu. Produkty s logom KLIMA AREA tak zaručujú maximálny komfort pri hre.

 

A mnoho iného! Odevy COLO sú jednoducho navrhnuté tak, aby navonok odzrkadľovali túžbu po aktívnom živote, ale vo vnútri boli pohodlné, príjemné a bezpečné. Zaisťujú ochranu pred slnkom, ale aj vlhkosťou. COLO využíva kvalitné materiály prispôsobujúce sa telu, aby neobmedzovali pohyb. Cieľom je poskytovať najvyšší komfort pri športe.

 

So značkou COLO si na svoje prídu všetci. Aktívni športovci, ale aj rekreanti, športoví nadšenci a celé športové tímy. Ženy aj muži. Jednoducho všetci!

 

Odevy COLO si zamilujete.