V Simplysport sa môžeme opäť pochváliť s novou zaujímavou spoluprácou. Tentokrát sme do ponuky zaradili produkty od španielskej spoločnosti META, ktorá sa zaoberá tréningovými pomôckami. Kvalitné pomôcky sú vhodné pre juniorské aj profesionálne futbalové kluby, ale aj na domáci tréning či pre jogové štúdiá. Čo všetko máme v ponuke?

 

Tréningové pomôcky pre futbalistov

Hlavným segmentom produktov spoločnosti METAtréningové pomôcky pre futbalistov. Nájdete medzi nimi napríklad koordinačný rebrík, ale aj futbalové méty pre pokročilé tréningové metódy. Samozrejmosťou sú napríklad aj šikovné prenosné bránky, vďaka ktorým môžete trénovať aj na menšom a nevybavenom ihrisku.

 

Balančné pomôcky

V našej ponuke nájdete aj rôzne nové balančné pomôcky. Napríklad na balančnej podložke sa dá dokonale trénovať rovnováha, ale aj rôzne vnútorné svaly. Na takejto podložke môžete napríklad aj trénovať s činkami či driblovať s loptou. Na internete nájdete desiatky inšpiratívnych videí pre tréning s balančnou podložkou.

 

Agility pomôcky

Celý ponuka tréningových pomôcok od spoločnosti META v našej ponuke by sa dala označiť ako Agility pomôcky. Pri tréningu vám pomôžu zvýšiť vašu stabilitu, rýchlosť, koordináciu pohybov, skrátka celkovú schopnosť pohybu, ktorú následne využijete pri rôznych náročných športoch.

 

Pomôcky na doma aj pre jogové izby

Pomôcky od spoločnosti META nie sú určené len pre vrcholových športovcov a ich náročné tréningy. Práve naopak. Medzi široký podiel klienteli patria aj obyčajní ľudia či seniori, ktorí hľadajú nenáročnú formu cvičenia na doma. Množstvo z týchto pomôcok sa používa aj v jogových štúdiách, kde pomáhajú ľuďom zlepšiť stabilitu.

 

Cenové ponuky pre kluby

Ak máte záujem pre veľký odber športových pomôcok pre celé jogové štúdio, futbalový klub alebo iné športové zariadenie, radi vám pripravíme individuálnu cenovú ponuku.  V prípade záujmu nás neváhajte kontaktovať. Zariaďte vaše športovisko na profesionálnej úrovni s tréningovými pomôckami META.