MOLTEN, jeden z najväčších výrobcov športových lôpt, už aj v našom eshope!

 

Basketbalisti, volejbalisti, ako aj fanúšikovia iných loptových hier POZOR! Simplysport.sk a simplysport.cz sa stal autorizovaným predajcom značky MOLTEN. MOLTEN je uznávaným svetovým výrobcom lôpt, orientuje sa predovšetkým na basketbal, volejbal, ale aj hádzanú, či futbal.


Popredný výrobca lôpt MOLTEN je medzinárodne uznávanou značkou práve vďaka výnimočnej kvalite svojich výrobkov a pokročilému technickému ,,know-how.!" Dôkazom toho je používanie lôpt značky MOLTEN aj na medzinárodných turnajoch a súťažiach .

 


Pod heslom ,,Pre skutočnú hru" sa MOLTEN zaväzuje vyrábať športové doplnky najvyššej kvality, aby napomohli športovcom maximalizovať ich výkon a plne tak realizovať svoj potenciál. Dominantou značky MOLTEN je basketbal. MOLTEN ponúka lopty od základných gumených rady BGR až po najlepšiu oficiálnu loptu OH, MS, ME  vo všetkých veľkostiach. MOLTEN ďalej ponúka aj širokú škálu produktov ako pre profesionálnych športovcov, tak aj pre amatérskych športovcov, rovnako pre školy a školské zariadenia- v ponuke sú lopty na futbal, basketbal, volejbal, ale aj lopty na vodné pólo a ragby, rovnako ako aj celý rad športových doplnkov.


Pre zaujímavosť, basketbalové lopty značky MOLTEN sú oficiálnymi loptami všetkých svetových súťaží FIBA. MOLTEN je tiež oficiálnym výrobcom lôpt pre NCAA, ale spolupracuje aj s FIFA, IHF a dodáva lopty pre mnoho ďalších celosvetových súťaží a turnajov! Už krátko po svojom založení boli basketbalové a volejbalové lopty MOLTEN oficiálnymi loptami na olympiáde v Tokiu. Basketbalové lopty MOLTEN boli oficiálnymi basketbalovými loptami na olympijských hrách v  Los Angeles (1984), Soule (1988), Barcelóne (1992), Atlante (1996), Sydney (2000), Aténach (2004), Pekingu (2008) a v Londýne (2012).

 


Na eshope simplysport.sk a simplysport.cz chceme poskytnúť našim klientom produkty najvyššej kvality, aj preto sme sa rozhodli pre spoluprácu so značkou MOLTEN. Prostredníctvom inovatívnej technológie a dôsledným prepracovaním svojich produktov MOLTEN vytvára produkty bezchybnej kvality, čím podporuje rast a rozvoj globálnej športovej komunity!


Ak milujete basketbal, volejbal, alebo akúkoľvek loptovú hru, siahnite po lopte značky MOLTEN! Fantastický zážitok z hry je zaručený!