Náš e-shop Simplysport.sk je oficiálny distribútor značky JOMA na Slovensko

 

 

Spoločnosť Biznis inn print, s.r.o. ako prevádzkovateľ e-shopu Simplysport.sk začal ponúkať veľkoobchodný predaj značky Joma na Slovensku. Od 1.1.2018 sme sa stali oficiálny distribútor značky JOMA na Slovensko. V prípade záujmu o textil alebo obuv značky JOMA nás neváhajte kontaktovať mailom info@simplyposrt.sk. Následne Vám pošleme veľkoobchodné podmienky, aktuálne katalógy a cenníky. Našim partnerom poskytujeme stálu marketingovú podporu a komplexne pomáhame pri rozvoji tejto značky. Úspech našich predajcov je aj náš úspech a preto staviame naše vzťahy na korektnosti a profesionalite.

 

 

Španielsku spoločnosť JOMA založil Fructuoso Lopez pred viac ako 50-timi rokmi. Značka sa počas svojej existencie vypracovala na spoľahlivého výrobcu vysokokvalitnej futbalovej obuvi, futbalových dresov, športovej obuvi a odevov na bežné nosenie, ktorému dnes dôverujú športovci z viac ako 70 krajín sveta, do ktorých JOMA svoje produkty distribuuje. JOMA je lídrom medzi predajcami športovej obuvi v Španielsku, ale veľkej obľube sa teší aj v ostatných svetových mocnostiach - v USA, Nemecku, Taliansku, Mexiku, ale aj v Hongkongu, či Paname. JOMA dnes patrí medzi TOP 10 športových značiek na svete! Na slovenskom trhu je značka JOMA známa najmä svojou halovou obuvou.

 

 

 

V roku 2007 spoločnosť sponzorovala viac ako 40 profesionálnych športových tímov a viac ako 500 športovcov na celom svete. Dva roky na to spoločnosť uzatvorila sponzorskú zmluvu so Španielskou atletickou federáciou, na základe ktorej atléti tejto krajiny  štyri roky vystupovali v športovom oblečení a obuvi značky JOMA. Na Slovensku oblieka Slovenskú futsalovú reprezentáciu.

 

 

Dôvodom úspechu značky je precíznosť a tvrdá práca. Pre dosiahnutie maximálnej kvality svojich produktov JOMA spolupracuje s futbalistami a poprednými odborníkmi, napríklad s futbalovým tímom FC Fiorentina, FC Getafe, Calcio Padova 1910... a hráčmi José Manuel Reina a Frédéricom Kanoutém. Dnes má k dispozícií aj vlastné vedeckovýskumné centrum, v ktorom prebieha vývoj a testovanie nových druhov športovej obuvi v spolupráci s Asociáciou výskumu obuvi v Tolede a Inštitútom biomechaniky vo Valencii. Práve vďaka inovatívnej technológií a modernizácií sa produkty značky JOMA tešia dlhotrvajúcej životnosti a vysokej kvalite!

 

 

 

 

Do pozornosti dávame širokú ponuku haloviek rady TopFlex, ktorá patrí medzi najpredávanejšie modely tejto značky po celom svete. Túto obuv nosí množstvo profesionálnych futbalistov a futsalistov po celom svete. Zakúpiť môžete tu! Rovnako si na svoje prídu futbalisti a futbaloví nadšenci. Ponúkame fantastické JOMA kopačky vyrobené z kvalitného materiálu MICROFIBER, ktorý je vodotesný a vynikajúco prilieha ku chodidlu. Kopačky sú jedinečné svojou ľahkosťou, skvelým strihom a výnimočným dizajnom. Zakúpiť môžete tu!

 

Deti, muži aj ženy, nadšenci halových športov, futbalu, futsalu, či basketbalu, jednotlivci, ale aj tímoví hráči POZOR! Simplysport.sk pre Vás pripravil bohatú ponuku španielskej značky JOMA, ktorá čaká len na Vás! Pozrite si kompletnú ponuku značky JOMA na simplysport.sk TU!