Naša spoločnosť si môže na konto pripísať ďalší veľký úspech. Stali sme sa partnerom hádzanárskeho klubu Tatran Prešov. Aké výhody z toho plynú, ktoré produkty sú pre hráčov hádzanej zaujímavé a ako sa môžete stať našim partnerom aj vy s vašim tímom?

Hádzanársky klub

V našej ponuke nájdete široký výber produktov pre hádzanú. Medzi našimi zákazníkmi sa nachádza množstvo profesionálnych hráčov hádzanej, ktorí vyžadujú kvalitné produkty pre tréning a zápasy, ale aj pre voľnočasové hranie tohto kolektívneho športu. Medzi nich sa oficiálne pridal aj hádzanársky klub Tatran Prešov.

Lopty, obuv aj ďalšie vybavenie

Kvalitné hádzanárske lopty Molten, indoorové topánky Mizuno, ale aj svetoznáme a kvalitné hádzanárske dresy JOMA sú zárukou kvality, ktorú od športového vybavenia vyžaduje nejeden profesionálny klub. V našej ponuke nájdete len tie najkvalitnejšie produkty pre tú najkomfortnejšiu hru.

Dresy JOMA

Značka športového oblečenia JOMA je lídrom vo svete rôznych kolektívnych športov. V našej ponuke nájdete desiatky až stovky rôznych typov športových dresov, do ktorých môžete obliecť celý váš tím. Dresy vám vieme na mieru upraviť a prispôsobiť podľa požiadaviek. Stačí nás vopred kontaktovať.

Prezrite si našu ponuku

V našom e-shope nájdete vybavenie a oblečenie pre širokú škálu rôznych športov. Prezrite si našu ponuku pre futsalistov, futbalistov, volejbalistov aj basketbalistov. V ponuke máme aj zariadenie pre celé športoviská a telocvične.

Staňte sa aj vy našim partnerom

Chcete sa aj vy stať exkluzívnym partnerom našej spoločnosti? Kontaktujte nás a radi s vami preberieme všetky podmienky aj výhody partnerstva so SimplySport. Urobte niečo navyše pre váš tím a odrazí sa to aj na výsledkoch počas športových súťaží!