NOVÁ KOLEKCIA MIZUNO INDOOR, VOLEJBAL 2016

Simplysport.sk zaplnil svoje skladové zásoby fantastickou a vysoko kvalitnou obuvou na volejbal, hádzanú, či florbal, ktorá splní požiadavky aj náročnej klientely. Simplysport.sk rozšíril svoju ponuku o produkty svetoznámej značky s dlhoročnou tradíciou  Indoor Mizuno!


Filozofiou spoločnosti Mizuno je podpora a zlepšenie športového života spoločnosti. Mizuno už od svojho vzniku v 1906  hrdo podporuje športovcov po celom svete. Zakladateľ spoločnosti Rihachi Mizuno budoval víziu rodinnej firmy, ktorá bude produkovať špičkové športové doplnky s využitím najnovších technológií, aby poskytli užívateľom dokonalý pôžitok z hry. O tom, že značka Mizuno sa teší obľube medzi vrcholovými športovcami svedčí fakt, že Mizuno bol oficiálnym dodávateľom športových potrieb aj na mnohých olympijských hrách. Napríklad v roku 1998 na OH v Nagane používalo produkty Mizuno až 850 atlétov 16 rôznych národností a v roku 2000 športovci pod značkou Mizuno vyhrali 28 medailí a na LOH v Barcelone dokonca neuveriteľných 72 medailí! Okrem toho do sietí Mizuno vpadol napríklad aj známy brazílsky futbalový mág a driblér Rivaldo /majster sveta, majster Ameriky, výťaz Ligy majstrov, držiteľ zlatej lopty..../ a mnoho ďalších aj v súčasnoti.


V čom spočíva úspech MIZUNO?


Ste fanúšikom halových športov a chcete pri hre dosiahnuť neskutočný výkon so zdokonaleným rozložením síl? Hľadáte revolučnú obuv, ktorá sa pohybuje spolu s Vami? Obuv značky Mizuno je preto konštruovaná tak, aby každému hráčovi zaručila maximálny komfort pri pohybe. Ak sa venujete halovým športom, určite viete, že pri hre potrebujete byť rýchly, flexibilný a cítiť sa stabilne pri náhlej zmene pohybu. Rýchle reakcie a ochrana pred poranením sú pri hre nevyhnutné. Vyskúšajte obuv značky Mizuno a dosiahnete požadovanú dynamiku, väčší výskok, tlmený dopad a ľahkosť pohybov. Je to práve vďaka špeciálnemu tvaru obuvi, ktorý odvádza nárazy preč mimo chodidiel, každý krok je tak mäkší a jednoduchší vďaka dokonalému tlmeniu. Obuv Indoor Mizuno tiež zaisťuje dokonalú vzdušnosť a pocit sucha.


Zaujímavé TECHNOLÓGIE


•    Mizuno Wave prispieva k stabilite, zabezpečuje pohodlie a spĺňa individuálne biomechanické potreby každého športovca.
•    AIRmesh- Materiál AirMesh je ventilační systém, ktorý poskytuje maximálnu vzdušnosť.
•    Dynamotion Fit- technológia je založená na 3D analýze tela v pohybu. Produkuje dokonale padnúci strih, ktorý poskytuje voľnosť v pohybe.
•    Gender Engineering- je založená na biomechanickom výskume rozdielov medzi zpôsobom chôdze mužov a žien.


PONUKA OBUVI MIZUNO


Simplysport.sk má na sklade kompletný sortiment obuvy japonskej značky Indoor Mizuno pre volejbal, hádzanú, či florbal. Do pozornosti Vám dávame najmä Mizuno Wave Bolt, Super ľahký model pre rýchly pohyb na volejbalovom ihrisku. Tento model Vám zabezpečí zázračnú akceleráciu a poskytne Vám vynikajúce tlmenie, flexibilitu a ľahkosť práve vďaka revolučnej bezšvovej konštukcii. Mizuno WAVE BOLT je obuv vhodná pre všetky halové športy a obľúbia si ju ako elitní, tak aj rekreačný športovci. Ponuku nájdete tu.

 


Ďalším modelom je Mizuno Wave Lightning, ktorý rovnako ako aj predchádzajúci model zabezpečuje fantastickú akceleráciu a pocit ľahkosti. Má vloženú TPU ochranu prstov a vyberateľnú, anatomicky tvarovanú vložku s materiálom VS-1 pre prídavné odpruženie. Ponuku nájdete tu.

 


A v neposlednom rade by Vašej pozornosti nemala ujsť ani špičková trieda Mizuno Wave Tornado, kde konštrukcia tohto modelu zohľadňuje všetky špecifiká pohybu a nároky na obuv pri volejbalovej hre. Tento model je vhodný pre aktívnych, ale aj amatérskych hráčov a dokonale uspokojí požiadavky aj najnáročnejších hráčov! Vynikajúce dynamické tlmenie, flexibilita vrchnej časti a podošvy pri rýchlych zmenách smeru a typickým laterálnym pohybom, výborná trakcia a vysoká odolnosť. Konštrukcia obuvi poskytuje nohe oporu a maximálne pohodlie. Ponuku nájdete tu.

 


S obuvou Mizuno budete ľahký ako pierko, rýchly ako strela. Japonská kvalita za skvelé ceny!