Kompresné oblečenie - zázrak vo svete športu a športového oblečenia!

 

 

Chcete cvičiť efektívne a mať pri tom zaručený aj maximálny komfort? Neviete ako dosiahnuť lepší výkon a rýchlejšiu regeneráciu? Vyskúšajte cvičiť v kompresnom oblečení. Na trhu so športovým oblečením sa Vám ponúka široký výber kompresného oblečenia - trička, legíny, ale aj ponožky či trenky. Je len na Vás pre čo z toho sa rozhodnete.

 

 

V čom spočíva význam kompresného oblečenia?


Kompresné oblečenie nie je žiadnou novinkou. Podľahli mu športovci po celom svete a svoje uplatnenie získalo aj v zdravotníctve pre svoje blahodárne účinky na organizmus. Má optimálne termoregulačné vlastnosti a schopnosť efektívne odvádzať pot z tela von, čím sa zabraňuje podráždeniu pokožky a zaručuje tak maximálny komfort pri cvičení. Materiál je rýchloschnúci a má chladiaci efekt, čo oceníte najmä v horúcom počasí. Počas cvičenia sťahuje svaly a lepšie ich prekrvuje. Vďaka tomu, že zlepšuje krvný obeh, napomáha k rýchlejšiemu odvádzaniu kyseliny mliečnej z tela, čim predchádza únave a svalovej bolesti. Kompresné oblečenie sa preto nosí aj po skončení športovej aktivity, nakoľko účinne urýchľuje regeneráciu po športovom výkone.


Potrebujete schudnúť alebo chcete vyformovať niektoré partie? Kompresné oblečenie je vhodnou  pomôckou aj na chudnutie, je účinné v boji proti tak nenávidenej celulitíde a účinne pomáha aj pri lymfatických ťažkostiach.  

 

 


Pre koho je kompresné oblečenie určené?


Pre každého športovca, či aktívneho alebo rekreačného. Pre dámy aj pánov.

Simplysport má vo svojej ponuke širokú škálu kompresného oblečenia rôznych svetových značiek: JOMA, Adidas, Under Armour, či COLO.  Na svoje si prídu futbalisti, cyklisti, bežci, jednoducho všetci!


Do pozornosti Vám dávame:
•    Kompresné tričko, ARMOUR HEAT GEAR SHORT SLEEVE T-SHIRT
    Skvelé, obľúbené, kvalitné a hlavne pohodlné kompresné tričko Under Armour.

 

•    Kompresné podkolienky JOMA, SKIN
    Kompresné podkolienky JOMA SKIN sú vynikajúca pomôcka pri aktívnom cvičení. Zlepšujú prekrvenie chodidiel, zrýchľujú regeneráciu a zvyšujú výkon.


•    Kompresné brankárske trenky, Adidas GK TIGHT, senior
    Kompresné brankárske trenky, Adidas GK TIGHT, senior sú vynikajúca pomôcka pre aktívnych ale aj amatérskych futbalových brankárov. Vďaka svojmu zloženiu a prevedeniu zaručujú komfort. Vlastnosti - vypchaté boky, elastický pas , logo adidas. Sú určené na vrcholový šport.

 

Ste vrcholový športovec alebo rekreačný športový nadšenec? Potom  by ste mali siahnuť po určitom type kompresného oblečenia. Dosiahnete optimálny výkon, zabezpečíte si maximálnu stabilizáciu svalov, budete mať lepšiu koordináciu, Vaše telo bude zbavené vlhkosti a Vy sa budete cítiť príjemne. A čo viac, budete chránený aj pred zraneniami.

 

Cvičte zdravšie, komfortnejšie a efektívnejšie!